Το Περιβόλι του Ουρανού "Εδώ Τραγουδάμε" !

Το χειμωνιάτικο Περιβόλι του Ουρανού!
Ένα από τα πιο όμορφα σχήματα της Αθήνας επιστρέφει και φέτος στο ιστορικό μαγαζί της Πλάκας «Το Περιβόλι του Ουρανού» την Παρασκευή στις 12 Οκτωβρίου.

Το Μικρόφωνο & Το Events Promotion For You βρέθηκαν στην τελική πρόβα και τις ετοιμασίες λίγο πριν την έναρξη και σας παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο ρεπορτάζ με συνεντεύξεις και ένα μικρό δείγμα από τραγούδια.

Ο μεγαλύτερος λαϊκός συνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος, η αυθεντική ερμηνεύτρια Πίτσα Παπαδοπούλου, ο προικισμένος με γνήσια λαϊκή φωνή Στέλιος Διονυσίου και η Ασπασία Στρατηγού η νεότερη της παρέας με την  εξίσου σπουδαία φωνή της συνυπάρχουν για ακόμη μία χρονιά.
Το καλό λαϊκό τραγούδι, η ποιότητα στη νυχτερινή διασκέδαση, ο σεβασμός και η αγάπη με το κοινό είναι το μυστικό που συνθέτουν την επιτυχία της εξαιρετικής συντροφιάς στο Περιβόλι του Ουρανού.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού έχει αμέτρητες επιτυχίες στην μακρόχρονη και αξιοζήλευτη πορεία του.
Η Πίτσα Παπαδοπούλου, ερμηνεύει  με το δικό της  μοναδικό τρόπο τις επιτυχίες της και μαγεύει με την αξιόλογη φωνή της.

Ο Στέλιος Διονυσίου με την γνήσια λαϊκή φωνή του, συνεχίζει με τις δικές του επιτυχίες αλλά και με τα αξέχαστα τραγούδια του πατέρα του απογειώνοντας το κέφι και την διασκέδαση.

Τέλος, η μικρή της παρέας αλλά πολύ αξιόλογη φωνή Ασπασία Στρατηγού έρχεται για να δέσει μουσικά όλο αυτό το όμορφο ταξίδι.

Τη μουσική επιμέλεια του προγράμματος το οποίο συνοδεύει μια ορχήστρα με σπουδαίους μουσικούς, έχει αναλάβει ο Νίκος Στρατηγός. Το πρόγραμμα ανήκει το έθνικ συγκρότημα Λάου Λάου.
Ένα ταξίδι που σίγουρα θα αφήσει και φέτος τις καλύτερες εντυπώσεις….
Εμείς "εδώ τραγουδάμε"…. και φέτος στο Περιβόλι του Ουρανού!
Το Περιβόλι του Ουρανού
Λυσικράτους 19,Πλάκα
Τηλ: 2103235517
Ημέρες λειτουργίας : Παρασκευή-Σάββατο  βράδυ & Κυριακή μεσημέρι

Σχόλια