Η Νικόλ Σαραβάκου παρουσίασε την πρώτη της δισκογραφική δουλειά στο Σταυρός του Νότου. Ήμασταν εκεί !

Σε μία βραδιά γεμάτη πολύ μουσική στο Σταυρό του Νότου η Νικόλ Σαραβάκου
παρουσίασε το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ με τίτλο ’’Πρόβα και πάμε’’. Ένας δίσκος πολυσυλλεκτικός ,με τραγούδια παλαιότερα και καινούργια που έχει αγαπήσει η ίδια και την εκφράζουν. Μία πρόβα που στην ουσία είναι η πρώτη της επαφή και συνομιλία με το κοινό. Από P&C MAZE MUSIC PRODUCTIONS της PANIK GROUP

Η όμορφη βραδιά ξεκίνησε νωρίς με τον κόσμο να γεμίζει την μουσική σκηνή και να ανυπομονεί να ακούσει τα υπέροχα τραγούδια της νεαρής ερμηνεύτριας. Η Νικόλ ανέβηκε στην σκηνή και μάγεψε το κοινό με την υπέροχη φωνή της και την σκηνική της παρουσία.
Τραγούδησε όλα τα τραγούδια του δίσκου καθώς και άλλων ερμηνευτών που έχει αγαπήσει. Την σκηνή μοιράστηκε επίσης με δημιουργούς και συνεργάτες της που υπογράφουν κάποια από τα τραγούδια της όπως ο Χρυσόστομος Καραντωνίου, η Μάρω Μαρκέλλου, και ο Νίκος Μερτζάνος
Την μουσική βραδιά έκλεισε με την παρουσία του στη σκηνή ο καταξιωμένος τραγουδιστής Δημήτρης Μπάσης ο οποίος τραγούδησε με την Νικόλ  δύο τραγούδια του δίσκου το "Παιχνίδια παιδικά" και "Φτάνει που το ‘ζησα" στο οποίο συμμετέχει αλλά και δικές του παλιές επιτυχίες.
Η Νικόλ Σαραβάκου στο τέλος της βραδιάς εισέπραξε το θερμότερο χειροκρότημα του κόσμου αλλά και τις καλύτερες εντυπώσεις.
Στο πλευρό της Νικόλ ηταν φυσικά οι αγαπημείνοι γονείς της Δημήτρης Σαραβάκος και Βίκυ Γεροθόδωρου,όπου την θαύμαζαν και την καμάρωναν.
Την όμορφη και πολύ ταλαντούχα ερμηνεύτρια τίμησαν με την παρουσία τους ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Δημήτρης Μπάσης, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Δημήτρης Σταρόβας, η Πέγκυ Ζήνα, η Άννα Φόνσου,ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Κώστας Λειβαδάς, ο επιχειρηματίας Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, η δημοσιογράφος Έμυ Λιβανίου, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος,Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής καθώς και πολλοί φίλοι της.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το άλμπουμ περιλαμβάνει 14 τραγούδια,12 καινούργια και 2 διασκευές. Συμμετέχουν σε τρία τραγούδια ο Γιώργος Νταλάρας και ο Δημήτρης Μπάσης.
Τα 14 τραγούδια έχουν τις υπογραφές σπουδαίων δημιουργών όπως ο Βασίλης Τσιτσάνης, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Κώστας Λειβαδάς, ο Μανώλης Λιδάκης, ο Χρυσόστομος Καραντωνίου, η Μάρω Μαρκέλλου, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Δήμος Αναστασιάδης, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο Νίκος Μερτζάνος,ο Γιώργος Κυριάκος, η Βίκυ Γεροθόδωρου, ο Σταύρος Σταύρου και ο Νίκος Γρίτσης.

Της ευχόμαστε καλοτάξιδο το νέο της άλμπουμ και πολλές πολλές επιτυχίες!!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ:

Promotion by Greek Social Media – GSM * Mikrofwno.gr * Events Promotion For you  
Δημήτριος Τσαπαλίρας (Events Promotion For You)  Όλα τα άρθρα μου ΕΔΩ

Σχόλια