Η Heaven Music γιόρτασε 16 χρόνια επιτυχιών! #HeavenSweet16 Πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ !


Με μία λαμπερή βραδιά γεμάτη από πολλή μουσική και κοσμικές εμφανίσεις γιόρτασε η Heaven Music, η μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρία στην Ελλάδα τα 16 χρόνια από την ίδρυσή της.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χτες στο νυχτερινό κέντρο Ιερά οδός στο οποίο από νωρίς άρχισε να καταφθάνει όλη σχεδόν η ελληνική showbiz.
Την βραδιά άνοιξε ο stand-up comedy Βύρων Θεοδωρόπουλος ο οποίος με τις πολύ πετυχημένες ατάκες του χάρισε στον κόσμο στιγμές γέλιου.
Στη συνέχεια στην πίστα εμφανίστηκε η εκθαμβωτική Arilena Ara ερμηνεύοντας γνωστές επιτυχίες και εντυπωσιάζοντας με τη σέξι εμφάνισή της.
Έπειτα τον λόγο έλαβε ο Διευθυντής της Heaven κ.Σπύρος Σταμούλης ο οποίος φορτισμένος συγκινησιακά ευχαρίστησε θερμά τον πρόεδρο του Ομίλου Ant1 κύριο Θοδωρή Κυριακού για την εμπιστοσύνη που του έδειξε αναλαμβάνοντας τη θέση αυτή και οδηγώντας την δισκογραφική εταιρία στην 1η θέση όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στους πολύ αξιόλογους καλλιτέχνες και δημιουργούς που ανήκουν στο δυναμικό της εταιρίας και οι οποίοι με τα καλά τραγούδια τους έχουν δώσει στην Heaven την ηγετική θέση που της αξίζει στην παγκόσμια μουσική σκηνή. Ευχαρίστησε επίσης και την ομάδα που τον πλαισιώνει και όλοι μαζί έσβησαν τα κεράκια από την εντυπωσιακή τούρτα δίνοντας το έναυσμα για διασκέδαση και πολύ τραγούδι.
Τα λαμπερά γενέθλια τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί καλλιτέχνες που ανήκουν στην Heaven και όχι μόνο, όπως ο Νίκος Βέρτης, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Γιάννης Πλούταρχος με τη Diana, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Νίκος Μακρόπουλος, η Άντζελα Δημητρίου, ο Λευτέρης Πανταζής, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Γιώργος Λιανός, ο Βαλάντης, η Κατερίνα Στικούδη, ο Χάρης Κωστόπουλος, o Χρηστός Σεβαστός, ο Χρήστος Παυλάκης, οι Ραδιο Σόουλ, ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Βασίλης Δημας , ο Νικηφόρος, ο νέος Βαγγέλης Αραβαντινός, η Irene Trost, η Ερωφίλη Τζάνου και πολλοί άλλοι . Οι δημιουργοί Χρήστος Νικολόπουλος, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο Ηλίας Φιλίππου και η Ελένη Γιαννατσούλια, ο Γιώργος Μουκίδης , ο Αντώνης Γούναρης,ο Ανδρέας Λάμπρου, η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Aνδρέας Γιατράκος. Πλήθος κόσμου !!
Η πολύ όμορφη βραδιά ολοκληρώθηκε όταν στην πίστα εμφανίστηκε η εντυπωσιακή Νατάσσα Θεοδωρίδου η οποία αφού ευχήθηκε ‘’Χρόνια Πολλά και πολλές πολλές επιτυχίες’’ τραγούδησε όλες τις παλιές και νέες επιτυχίες της. Στη συνέχεια η Νατάσσα προσκάλεσε στην πίστα τους αγαπημένους της συναδέλφους Μελίνα Ασλανίδου, Λευτέρη Πανταζή, Γιάννη Πλούταρχο και Άντζελα Δημητρίου και όλοι μαζί τραγούδησαν αγαπημένα λαϊκά τραγούδια.
Εμείς να ευχηθούμε Χρόνια Πολλά HeavenMusic γεμάτα μουσική και αγάπη!
ΦΩΤΟΣ:














Επιμέλεια – Ρεπορτάζ : Δημήτριος Τσαπαλίρας (Events Promotion For You
Όλα τα άρθρα μου ΕΔΩ




Σχόλια