Βασίλης Καρράς | Κι όμως…μπήκε στο ρεκόρ γκίνες! (vid)


Ο Βασίλης Καρράς, εκτός από την 40χρονη επιτυχημένη καριέρα του, τώρα μπορεί να υπερηφανεύεται και για κάτι άλλο. Κατάφερε να μπει στο βιβλίο Γκίνες! Με ποιό τρόπο;
Είναι ο πρώτος Ευρωπαίος που γεμίζει το «Αρένα Αρμέετς» στην Σόφια και αυτόματα μπαίνει στο βιβλίο Γκίνες.
Η προσπάθειά του να κάνει το μεγαλύτερο μπουζούκι πάρτι στον κόσμο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Στο εσωτερικό του συναυλιακού χώρου, κατάφεραν να περάσουν κάπου 16.000 άτομα, ενώ 5.000 άτομα δεν κατάφεραν ούτε να βρουν εισιτήριο.
Το σόου πραγματοποιήθηκε χθες, 10 Μαΐου, και για αυτό τον λόγο ο πολύ δημοφιλής στην Βουλγαρία Έλληνας τραγουδιστής βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα στην Φιλιππούπολη ενώ έδωσε και συνέντευξη σε εκπομπή του μεγαλύτερου ιδιωτικού τηλεοπτικού καναλιού της Βουλγαρίας.
Μετά από ερώτηση της Βουλγάρας δημοσιογράφου σχετικά με την ελληνική κρίση δήλωσε αισιόδοξος ότι «η Ελλάδα μπορεί να βγει από αυτήν, αλλά για αυτό πρέπει όλοι οι Έλληνες -που είμαστε και εμείς συνυπεύθυνοι μαζί με τους πολιτικούς για αυτή- να βοηθήσουμε την χώρα μας να σταθεί στα πόδια της και έχουμε την δύναμη να το κάνουμε»!
Δεν παρέλειψε να συμβουλέψει τους Βούλγαρους να δουν την ελληνική κρίση σαν αντιπαράδειγμα για αυτούς και τους ευχαρίστησε για την αγάπη τους.

mikrofwno.gr


GREEK SOCIAL MEDIA - GSM



MIKROFWNO.GR

Σχόλια